GLS

Hivatalos Partner

Hívja központi számunkat!
+36-30-691-85-27

Bemutatkozás

1990

1990-től foglalkozunk szállítmányozással, az általunk alapított T-Start-Trans Bt. 2000 évtől mind a mai napig állandó szerződött partnere számos nagyáruháznak úgy, mint Media Markt, Tesco, Obi, Decathlon, valamint lakossági megrendelők, akik költöztetést és szállítást rendelnek. Ezzel cégünk fő tevékenységei közé bekerült a közúti áruszállítás.

2006

A GLS General Logistics Systems Hungary Kft-vel (GLS) 2006 év kezdetétől Alvállalkozói szerződés alapján, Hajdú-Bihar megye területein csomagszállító szolgáltatást működtet magas minőségi színvonalon, európai szabványok szerint. A szállítást az ISO 9001:2000 minősítésű rendszer előírásainak megfelelve egy munkanapon belüli kézbesítést garantál. Ezzel cégünk az alábbi szolgáltatásokkal tudott bővülni: utánvét beszedés, határidős kiszállítások, retúrszolgáltatás, felvételi megbízások, bizalmas küldemények, csomagpontba történő kiszállítás, csomagcsere, okmánykezelés, és még sok egyéb szolgáltatás közül lehet választani. A szerződés továbbá kiterjed Hajdú-Bihar megye és Nyíregyháza GLS depó fővonal járatainak üzemeltetésére cserekonténeres szerelvényekkel.

2009

2009-ben cégünk beköltözött a Nyugati Ipari Park területére, melyen belül 3300 m2 nagyságú területen végezzük tevékenységünket. Büszkék vagyunk arra, hogy még ebben az évben megkaptuk a “Legkiemelkedőbben fejlődő GLS Partner” kitüntetést, valamint dolgozóink évről-évre többször is kiváló helyezéseket érnek el szakmai megmérettetéseken és versenyeken.

2014

2014-től bövítettük cégünk tevékenységi körét, így raktár- és irodahelyiségek, üzemcsarnokok bérbeadásával is foglalkozunk 0-500m2-ig.

2015

Az elmúlt évek sikeres járműpark beruházását folytatva 2015-ben további 35 db – 3,5 tonna össztömegű – furgonnal bővültünk, 40 tonnás cserekonténeres, pótkocsis szerelvényeink száma, pedig 7db-ra növekedett, melyek korszerű EURO5-ös motorral felszerelt Mercedes és Daf tipusú járművek. A bővítéseknek köszönhetően ez év őszén cégünk elnyerte Esztergom, Vásárosnamény és Alsónémedi GLS depók fővonal járatainak bonyolítását, valamint partnereink között köszönthetjük az Obi Barkácsáruházat és a Decathlon Sportáruházat 3 megyére kiterjedően.

2016

Cégünk megújulása nem merül ki weboldalának cseréjével, a fejlesztések jelenleg is folynak, melynek keretében a telephely duplájára növelése mellett technológiai korszerűsítésre is sor kerül, úgy mint új szalagsorok, vagy új csomagátvételi és csomagfelvételi rendszer beüzemelése, melyhez elengedhetetlen járműparkunk bővítése is. A telephely bővítéssel egyidejűleg elindult Debrecen 2. fővonala is.

2017

Megalakult a West-Parcel Kft., mely a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. leszerződött partnere szintén. Ennek köszönhetően a West-Parcel Kft. foglalkozik a csomagszállítással, a WestStart Kft. a fővonali járatok üzemeltetésével.

Az idei évben gépjárműparkunkat tovább fejlesztettük. Jelenleg 45 db – 3,5 tonna össztömegű- furgonnal és a 8 db 40 tonnás cserekonténeres pótkocsis szerelvénnyel végezzük munkáinkat.

2018

Ez az év a flottánk megújításáról szólt. Többek között 14 db új Ford Transit megvételével, és 2 db 40 tonnás cserekonténere pótkocsis szerelvénnyel növeltük a gépjárműpark színvonalát. Több új fővonalunk is elindult idén. Pl. Nyíregyháza 2. fővonala, Cegléd és Tiszaújváros fővonala. Közben a telephelyünk korszerűsítése folyamatosan zajlik.

2019

Újabb új Ford Transitok vásárlásával tovább frissítettük gépjárműflottánkat.Ősszel elindult a Berettyóújfalu és Debrecen 3. fővonalunk. Minden évben a karácsonyi szezonban csomagszám rekordokat döntünk meg, így ez most sem maradt el.

2020

A növekedésnek köszönhetően a depónkat szétosztjuk Debrecen és Vidék szerint, ehhez jelentős technológiai fejlesztéseket és korszerűsítéseket hajtunk végre a telephelyünkön.