GLS

Hivatalos Partner

Hívja központi számunkat!
+36-30-691-85-27

Pályázat

1. PÁLYÁZAT

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés

megvalósítása a WEST-START Kft.-nél

Kedvezményezett neve, címe: WEST-START KFT. 4031 Debrecen Kadosa utca 12.

Projekt címe: Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés megvalósítása a WEST-START Kft-nél                                                       

Szerződött támogatás összege: 24 376 706 Ft,    

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.03.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02825

A projekt tartalma:                         

A West-Start Kft. fő tevékenysége a 4941’08 Közúti áruszállítás. A vállalkozás 2005. évben alakult, azóta az árbevétele és a foglalkoztatottak létszáma növekvő tendenciát mutat. 

Célkitűzésünk a működési folyamatok hatékonyságának és jövedelmezőségének javítása érdekében a pályázat által eszközök kerültek beszerzésre, valamint a 4002 Debrecen Balmazújvárosi út 10. szám alatt található 17189/34 helyrajzi számú saját tulajdonú telephely épületén épületenergetikai korszerűsítés zajlott. Épületenergetikai korszerűsítés keretében ipari kapuk és nyílászárók cseréje, illetve tető és a függőleges falak szigetelése valósult meg.

A tervezett épületenergetikai fejlesztés révén pedig csökkentek a vállalkozás általános költségei, ami hozzájárult a szolgáltatási folyamat költséghatékonyságának javulásához. A projekt költségvetésének részét képező targoncák a csomagraktáron belüli növekvő volumenű anyagmozgatási feladatok ellátásához volt szükséges. A technológiai fejlesztések révén a meglévő piaci igényekre alapozva lehetővé tette a szolgáltatás volumenének és minőségének növelését, következtében javult a termelékenység.

A megvalósított korszerűsítések és beszerezett eszközöknek köszönhetően a munkavállalóink létszámának meg tudtok tartani.